Aircoservice Derks

Wat is een waterontharder en wat heb ik eraan?

Geplaatst op

Je hoort misschien wel eens wat over een waterontharder. Maar wat is dit eigenlijk? In deze blog willen we je een beetje bijpraten over deze handige manier van ´ontharden´. Ook deze term roept een aantal vragen op. We nemen ze graag met je door. Lees daarom snel verder om te ontdekken hoe het zit. 

Wat is een waterontharder?

Het is bijzonder handig om een waterontharder te gebruiken in de keuken. Maar waar dient dit ding nou eigenlijk voor? Een waterontharder is bedoeld om kalk uit het water te halen. We noemen water ´hard´ wanneer er veel kalk in zit. Wanneer er weinig kalk in zit noemen we het water ´zacht´.

Welke waterontharders zijn er?

We kunnen een aantal waterontharders onderscheiden:  technische, chemische en natuurlijke. De technische waterontharder is bijvoorbeeld een waterontharder die je op de hoofdleiding aansluit en die met magnetische straling het water zo bewerkt dat kalk zich niet afzet in de leidingen. Ook filters vallen onder de technische waterontharders. Dan hebben we de chemische waterontharders, dit zijn niet-natuurlijk middelen. Vaak zijn ze ook niet goed voor het milieu. Tenslotte hebben we de natuurlijke waterontharders. Dit zijn juist wel weer natuurlijke middelen.

Welke waterontharder raden wij aan?

Als je het zo milieuvriendelijk en gemakkelijk mogelijk wilt houden, dan raden wij jou de technische waterontharder aan die werkt met magnetische straling. Deze sluit je met een ring aan op de hoofdleiding en je hoeft er nooit meer naar om te kijken. Bij waterontharder.com weten ze je alles te vertellen over dit type waterontharder. Veel succes met het installeren van dit apparaat en veel plezier van veel zachter water in de keuken. Op deze manier is het mogelijk om je apparaten te sparen, want kalk in de apparaten, dat wil je echt niet!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden