Aircoservice Derks

Tips bij het kopen van een nieuwe keuken

Geplaatst op

Een nieuwe keuken is een flinke investering. Hoeveel geld je uitgeeft aan de keuken hangt volledig af van je eigen budget en wensen. Ook de grootte en materialen spelen hier een grote rol in. In deze blog geven we een aantal tips voor het kopen van een goedkope keukens.  

Zorg voor een goede voorbereiding

Wanneer je voor een succesvolle aanschaf van een keuken wil zorgen, zal je het één en ander moeten voorbereiden. Je zou bijvoorbeeld de ruimte kunnen meten, weet hoeveel je wilt besteden en zet al je wensen op een rijtje. Welke indeling wil je? En welke apparatuur heb je nodig? Om je nog beter voor te bereiden, zou je je kunnen verdiepen in de prijzen en modellen van keukenapparatuur, zoals vaatwassers en koel-/ vrieskasten. Keukenleveranciers willen vaak de nieuwste apparaten plaatsen, dit terwijl de oudere modellen vaak nog leverbaar zijn. Die zijn vaak ook gewoon goed!

Druk

Laat je niet door de verkoper onder druk zetten. Zoals met ‘Black Friday’ dat ze ineens enorme kortingen hebben. Keukenzaken willen je vaak doen geloven dat de kortingen, waarmee ze klanten lokken, alleen vandaag nog geldig zijn. Maak hierdoor niet een overhaaste beslissing. Het is goed om een nachtje te denken over de prijzen. Laat je dus niet onder druk zetten om vandaag nog een handtekening te zetten. 

Trap niet in trucs

Keukenzaken gebruiken vaak trucs om ervoor te zorgen dat jij toch die handtekening zet vandaag. Een veelgebruikte truc is dat hij echt niet nog meer korting kan geven, maar toch even met de manager gaat praten. Vaak komen ze dan terug met een ‘fantastisch aanbod’. Hij of zij vermeldt er dan ook graag bij dat hij echt heeft moeten onderhandelen en dat de korting alleen vandaag geldt. Hoe goed het ook allemaal klinkt, trap hier niet in. Zet niet te snel je handtekening, vaak is er de dag erna ook nog wel korting te krijgen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen om snel een uitstekend klimaat thuis of op kantoor te creëren met klimaatbeheersingstechnieken.

Contactgegevens

Via info @ aircoservicederks.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden