Aircoservice Derks

Maak je huis onderhoudsarm met deze 3 tips

Geplaatst op

Voor elke woning en elk pand in het algemeen geldt dat het moet worden onderhouden. Dit onderhoud kan soms veel tijd in beslag nemen. In de huidige moderne tijd, waarin de tijd bijzonder kostbaar is, kan het daarom erg prettig zijn om een tamelijk onderhoudsarm huis of pand in bezit te hebben. Wil je misschien graag weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je meer tijd overhoudt, door middel van het onderhoudsarm maken van je woning? Lees dan onze drie tips in deze blog. 

Tip #1: neem een vloercoating

Een vloercoating is een synthetische laag die bovenop een vloer, meestal een gietvloer, kan worden aangebracht. En dergelijke vloercoating van ervoor zorgen dat er weinig vlekken en weinig krassen in de vloer zo trekken. Dit betekent dus dat de vloer er langer schoon en mooi uit zal zien. Een vloercoating is moeilijk om zelf aan te brengen. Wij adviseren daarom om een specialist op het gebied van vloercoating in de hand te nemen 

Tip #2: Neem muurcoating in de keuken 

Het is tegenwoordig ook steeds eenvoudiger om de veiligheid en het vocht wat vrijkomt bij het koken, dan kunnen verwijderen. Dit komt doordat men steeds vaker bijkeukens aanraadt om ook muurcoating aan te brengen. Deze muurcoating zorgt ervoor dat alle vuiligheid en alle condens die zich op de muur bevindt na het koken, eenvoudig met een doek af te nemen is. Je hoeft dus niet langer de muren grondig schoon te maken na een avondje kokkerellen. 

Tip #3: robotstofzuiger

Wat voor soort vloeren je ook hebt, stof blijft altijd je woning binnenkomen. Dit is natuurlijk erg vervelend, want doorgaans betekent dit dat de stofzuiger uit de kast gehaald moet worden. Gelukkig hebben we de laatste paar jaren een mooie ontwikkeling die een oplossing biedt voor dit huishoudelijke taken je gezien. De robotstofzuigers van vandaag de dag zijn, hoewel ze nog aan de prijs zijn, uitermate geschikt om ervoor te zorgen dat je woning stofvrij is. Althans, als het gaat om de vloer. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden