Aircoservice Derks

Is jouw badkamer al voorzien van de laatste trends?

Geplaatst op

Kan de badkamer een opknapbeurt gebruiken? We brengen je graag op de hoogte van de laatste trends voor in de badkamer. Zo zijn er tips om een kleine badkamer groter te laten lijken en zijn er diverse attributen waardoor je de badkamer een stukje karakter geven. Neem de regie in handen en start met het lezen van de volgende trendtips van de expert in badkamers uit Haarlem.

Trending meubilair

We zien ze steeds meer terug in de badkamer, de houten ladders. De ladder geeft een natuurlijke indruk en is handig om je handdoeken op te laten drogen of op klaar te leggen voor een douche of bad sessie. De ladder is een voorbeeld hoe stijl en trends geïmplementeerd kunnen worden in de vorm van meubilair.

Een stijlvolle wasmand

Naast een houten trapje voor je handdoeken is een wasmand ook een veel gebruikte stukje meubilair in de badkamer. Overweeg een vervanging en kies voor een wasmand met uitstraling. Neem hierbij een wasmand met deksel, niemand hoeft je vieze kleren te zien. Zo behoud je een schone impressie van de badkamer.

Maak een kleine badkamer groter

Met een aantal kleine aanpassingen kun je een kleine badkamer groter laten lijken. Maak hiervoor gebruik van een zo groot mogelijke badkamer spiegel. Overweeg om kleine opbergkastjes te vervangen met kasten met weinig diepte maar veel hoogte en breedte.

Planten in de badkamer

Het is helemaal in om wat groen te laten plaatsen in de badkamer. Hiermee bedoelen we echte of neppe plantjes, het is maar net waar je trek in hebt. Een stukje groen geeft al snel een wellness gevoel tijdens je bezoek aan de badkamer. Deze kun je plaatsen op de wastafel of in de vensterbank voor je ramen. Kies zorgvuldig de plantjes en kies niet teveel! 2 a 3 plantjes is een prima aantal.

Wellness

We benoemden het al eerder, een stukje wellness brengen naar de badkamer doet veel goeds. Dit kan al met simpele aanpassingen gerealiseerd worden. Denk hierbij aan de plantjes, geurstaven, een muziekboxje en allerlei verzorgingsproducten voor in bad of onder de douche.

Plaats airconditioning in de badkamer

Voor comfortabel leefklimaat in de badkamer kun je nadenken over het plaatsen van airconditioning. Je kunt hiermee namelijk de badkamer snel ontvochtigen en daarnaast snel warm krijgen. Dit is een goede vervanging van een centrale verwarming die vaak veel tijd nodig heeft om op gang te komen.

Indeling van de badkamer

Je kunt een badkamer helemaal opnieuw gaan indelen en voorzien met nieuw meubilair. Maar zorg dat je badkamer niet te vol staat met allerlei accessoires en rommel. Berg zoveel mogelijk losliggende objecten op. Dit geeft wat meer rust aan het oog en een strak en schone badkamer zorgt ervoor dat de nieuwe verwerkte trends echt naar buiten komen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden