Aircoservice Derks

Hoe houd je deze zomer de warmte buiten?

Geplaatst op

Elke zomer in Nederland lijkt het warmer te worden. Je zou verwachten dat we ons hier inmiddels al wat meer op hebben ingesteld. Toch is het zo dat veel Nederlanders verrast zijn door de warme dagen in de zomer. Een zogenaamde hittegolf vindt dusdanig vaak plaats, dat je misschien zou kunnen stellen dat het gewoon hoort bij de zomer! Om ervoor te zorgen dat je deze zomer niet opnieuw veel last zult hebben van de warmte, kan het helpen om bepaalde vormen van verkoeling en zonwering te laten plaatsen in je huis. In deze blog geven we je een aantal tips voor het behouden van een frisse en koele woonomgeving.

Tip #1: kies voor externe zonwering

Externe zonwering is, zoals de naam al zegt, zonwering voor aan de buitenkant van je huis. Denk hierbij aan markiezen of rolluiken. Tegenwoordig kun je deze ook elektronisch bedienen en kunnen ze zelfs worden geïntegreerd met Amazon Alexa of Google Home. Zo kan de afstandsbediening ook weer de kast in!

Tip #2: kies voor interne zonwering

Aan de binnenkant van het raam kun je ook vormen van zonwering ophangen. Je kunt kiezen voor gordijnen of bijvoorbeeld lamellen. Wij zijn echter een groot fan van houten jaloezieën. Die geven namelijk een erg chique uitstraling en passen goed in diverse stijlen van interieurs. Ben je op zoek naar goedkope houten jaloezieën? Kijk dan op deze pagina over goedkope houten jaloezieën.

Tip #3: laat een airco installeren

Ten slotte moeten we natuurlijk benoemen dat een airco de laatste paar jaren geen overbodige luxe meer lijkt te zijn. Met de toenemende temperaturen en in de toekomst nog meer snikhete zomers, kan het heerlijk zijn om de airco aan te kunnen zetten zodat het binnen lekker koel blijft. Een bijkomend voordeel van een airco is dat het ook gebruikt kan worden als verwarming in de winter!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen om snel een uitstekend klimaat thuis of op kantoor te creëren met klimaatbeheersingstechnieken.

Contactgegevens

Via info @ aircoservicederks.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden