Aircoservice Derks

Hoe gaat mijn airco langer mee?

Geplaatst op

Een airco systeem kun je vanaf €500 krijgen, dan hebben we te maken met een mobiele variant, maar een apparaat aan de muur kost toch al wel snel zo’n 2500 euro. Dan heb je ook nog allerlei onderdelen die slijtage gevoelig zijn waardoor je ze moet onderhouden en af en toe na laten kijken. Gelukkig zijn er tal van dingen die je kunt doen om te zorgen dat je airco langer meegaat. Ik deze blog geven we je hiervoor een aantal tips. Lees ook de andere blogs op onze site zodat je van alles kunt doen met je airco om zo het maximale uit deze apparaten te halen.

Verf je airco wanneer nodig 

En aircosysteem is binnen en buiten aanwezig bij je woning. Aan de buitenkant zie je dat de airco onderhevig is aan de elementen en daardoor de nodige slijtage kan oplopen, door de jaren heen kun je het beste is de airco onder een afdakje te plaatsen waardoor de regen er geen vat op krijgt. Dan is het altijd nog zo, dat door het vocht bijvoorbeeld het metaal kan gaan corroderen. We raden je dan aan om deze plekken te schuren en te verven. In dat geval  is metaalverf een goede optie om je airco langer mee te laten gaan. 

Kies voor een ecologisch gebruik 

Het is belangrijk dat je bijzonder kritisch bent op wanneer je de airco inzet. Natuurlijk is het helemaal aan jezelf wanneer je de airco wilt aanzetten, wanneer het nodig is volgens jou.  Toch zien we dat mensen de airco sneller aanzetten dan nodig. Wanneer het snikheet binnen is, ben je eigenlijk al te laat met het aanzetten van de airco. Een goede strategie is, wanneer het zomers net aan een beetje onbehaaglijk begint te worden binnen, dan kun je de airco aanzetten waardoor de temperatuur snel naar beneden te halen is. Wanneer het gewoon nog een prima temperatuur binnen is raden we je aan om de airco niet aan te zetten, om zo stroom te besparen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden