Aircoservice Derks

Een lekkende airco? Let hierop!

Geplaatst op

Heb jij een airco in huis? Dan kan het voorkomen dat je airco begint met lekken. Het hebben van een lekkende airco is enorm vervelend, maar het is van belang dat je in dergelijke situaties de schade kunt beperken. Om je hierop voor te bereiden zullen we hieronder kort stilstaan bij een aantal punten zodat je zeker weet dat je de schade van een lekkende airco kunt beperken. 

Let op je vloer!

Als je airco lekt kan het voorkomen dat het vocht op je vloer komt. In veel situaties is dit niet erg, maar als jij een goedkoop laminaat vloer hebt, kan het zo zijn dat de vloer gaat opzetten. Merk jij dat je airco lekt of niet meer goed functioneert? Dan is het aan te raden om direct een handdoek eronder te leggen. Hierdoor kun jij schade aan je vloer voorkomen. Als je namelijk een nieuwe vloer moet leggen omdat er schade is ontstaat door een airco heb je enorm veel schade.

Tafelbladen moet je ook op letten

Heb jij een airco boven je tafel liggen? Dan is het van belang om te kijken naar de mogelijkheden tafelbladen. Als een airco namelijk lekt boven tafelbladen kan het zo zijn dat je kringen krijgt op tafelbladen en dat wil je natuurlijk voorkomen. Bij echt teakhout is het mogelijk om de vlekken weg te schuren, maar dat is bij lang niet alle tafelbladen zo. Daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden van een zeil als je merkt dat de airco lekt.

Let op jouw muur

Een airco is over het algemeen gemonteerd aan de muur. Als deze begint met lekken kan het dus ook zo zijn dat er water op de muur komt. Als je gebruik hebt gemaakt van goedkope verf kan het zijn dat je kringen op de muur krijgt en dat wil je natuurlijk liever voorkomen. Om deze reden is het altijd aan te raden om direct je muur af te nemen als je merkt dat je airco lekt. Zodoende kun jij ervoor zorgen dat je schade beperkt en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen om snel een uitstekend klimaat thuis of op kantoor te creëren met klimaatbeheersingstechnieken.

Contactgegevens

Via info @ aircoservicederks.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden