Aircoservice Derks

Dit zijn de startup tips voor 2020

Geplaatst op

Een ondernemer wil goedkoop en snel starten met zijn nieuwe bedrijf. We noemen dit een startup. Kijk in deze blog wat je kunt doen om goedkoper te starten.

Abonnement afsluiten

Ondernemers willen natuurlijk op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Soms maken ze dan de fout om abonnementen op vakliteratuur aan te schaffen. Dit raden we je niet aan, want je kunt eigenlijk heel veel online vinden en dat is allemaal gratis. Zo bespaar je veel geld en dan kun je je weer een andere dingen investeren.

Meubels voor kantoor

Het is heel belangrijk dat je medewerkers op een goed stukje meubilair zitten of een goede archiefkast hebben. Maar dit hoeft niet altijd nieuw te zijn. Het kan namelijk zo zijn, dat je kiest om te gaan voor tweedehands kantoormeubelen. Deze zitten net zo goed, zien er netjes uit en ga nog heel lang mee. Natuurlijk moet je dan wel bij een gedegen expert deze meubels aanschaffen. Kijk online en laat je hier over informeren.

Werkt met freelancers

Als je werkt met freelancers, maak je het voor jezelf wat makkelijker, je hoeft namelijk geen sociale premies af te dragen. Je zit niet direct vast aan medewerkers. Het is echter wel zo, dat wanneer de medewerker het uitzicht heeft op een vast contract, deze wellicht loyaler naar je bedrijf zal zijn. Je kunt gaan voor een bepaalde optie, namelijk het eerste jaar een freelancecontract geven en als de samenwerking bevalt, dat het contract dan voor een jaar wordt. Maar het is wel belangrijk om als bedrijf eerst goed te groeien om daarna pas medewerkers in dienst te nemen via jaarcontract.

Onderhandel je abonnementen

Is natuurlijk wel zo dat je als ondernemer een aantal abonnementen moeten afsluiten. Denk daarbij aan het internet en natuurlijk aan je telefonie. We raden je aan over de abonnementen te onderhandelen, als het gaat om zakelijke abonnementen zijn er bij de verschillende leveranciers diverse mogelijkheden. Op deze manier kun je geld besparen en dat is zeer belangrijk voor de groei van je bedrijf.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden