Aircoservice Derks

5 typen bestrating voor in je tuin

Geplaatst op

Het ontwerpen van je tuin en het kiezen van de juiste materialen is nogal een ding. Er zijn tegenwoordig veel verschillende stenen, gras en vlonders op de markt. Welke type bestrating kies je voor jouw tuin? Lees meer over een aantal verschillende typen bestrating. 

Betontegels

Betontegels zijn stevige tegels waarmee je een stevig en modern terras creëert. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kijk bij Onlinebetonstenen.nl voor alle formaten betontegels.  Betontegels geven een strakke uitstraling. 

Grastegels 

Grastegels geven je the best of both worlds, je ziet zowel een groen gazon als tegels. De grastegels zijn geperforeerd, waardoor je het gras water kunt geven door de tegels heen. Een grastegel is gemaakt van beton, waardoor het erg stevig is voor bijvoorbeeld de oprit voor je auto of een pad naar je voor- of achterdeur. Er bestaan ook grastegels van ander materiaal, zoals kunststof, grasstenen, graskeien en grasblokken. 

H2O tegels

H2O tegels, zijn tegels met een strakke en gladde afwerking en hebben mooie kleurschakeringen. Door een speciaal laagje zijn de tegels hydrofoob. Er komt dus geen water in de tegel, maar het water wordt netjes afgevoerd. De tegels zijn ook zeer goed bestemd tegen uv-straling en vuil en gaan echt jaren mee. Let er wel op dat je H2O tegels nooit mag schoonmaken met een hogedrukspuit,  hierdoor kan het cement beschadigen. 

Kunstgras 

Kunstgras is ideaal. Het is onderhoudsvrij en het geeft je tuin meteen een mooie look. Na het leggen van de grasmat kan je het ook gewoon meteen gebruiken. Daarnaast is het lekker zacht aan de voeten. 

Houten vlonders

Vlonders zijn erg populair tegenwoordig, je ziet ze vooral vaak bij mensen die bijvoorbeeld ook een zwembad in de tuin hebben. Toch kan je deze ook laten leggen als je geen zwembad hebt.  Vlonders zien er mooi uit als terras en wisselen het grasveldje of de tegels in je tuin een beetje af. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden