Aircoservice Derks

3 ideeën voor het verbergen van je lelijke airconditioner

Geplaatst op

Een airconditioning installatie is natuurlijk hartstikke fijn om te hebben tijdens de warme zomers. Daarnaast kunnen airconditioners ook gebruikt worden in de winter door de verwarmingsstand aan te zetten. Het zijn tamelijk veelzijdige apparaten die tegenwoordig ook niet per se een rib uit je lijf hoeven te kosten. Toch is er wel een probleem. Airconditioners zien er over het algemeen niet heel erg mooi uit. Sterker nog: de meeste mensen vinden ze bijzonder lelijk! Er zijn wel verschillende manieren waarop je je lelijke airconditioner kunt verbergen. In deze blog geven je 3 ideeën om ervoor te zorgen dat je het toch in de zomer koel hebt, terwijl je woning er nog steeds Picobello uitziet. 

Een ingebouwde airco 

De duurste maar toch de mooiste optie, is om de airconditioner in te laten bouwen Dat betekent dat je eigenlijk vrij weinig van de airconditioner zult zien. Dit is precies de bedoeling! Wat dit eigenlijk inhoudt, is dat er een deel van het plafond wordt gebruikt om de airco in te verstoppen. Daarnaast ook de slangen systemen en de kabels verstopt zitten in het plafond. 

Meubels en accessoires 

Je kunt er ook voor kiezen om de airconditioner te verstoppen tussen de meubels en accessoires. Heb je bijvoorbeeld een hoge boekenkast? Dan kan deze zich uitstekend lenen als camouflage voor het airconditioningsysteem. Het enige nadeel hieraan is dat het er vervolgens wel toe leidt dat de luchtstroom enigszins wordt geblokkeerd. Daardoor is de effectiviteit van de airconditioner minder goed. Hetzelfde geldt voor het gebruik van planten of andere decoraties en accessoires. Voor de vorm wil je ze natuurlijk het liefste direct voor de airconditioner plaatsen, alleen dit gaat wel dus dat koste van het effect. 

Ben je op zoek naar leuke meubels en decoraties voor je woning? En zullen ze ook je airco enigszins moeten gaan bedekken? Dan is het een goed idee om inspiratie op te doen! Wij bevelen je daarom aan om een bezoekje te brengen aan de website van homestore24.nl.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden