Aircoservice Derks

3 ideeën voor een zomerfeestje

Geplaatst op

De zomer is weer begonnen en dat betekent dat de zon weer goed gaat schijnen! Mensen komen weer naar buiten en het is weer hoog tijd voor een goed feestje tot de late avondzon verdwijnt. Wij geven je in deze blog 3 leuke ideeën voor een zomerfeestje.

Het beerpong tuinfeest

Heb jij een grote tuin? Verplaats dan je eettafel naar de tuin en tover deze om tot een heuse beerpongtafel. Beerpong is een spelletje met American Cups en pingpongballen. Plaats 5 bekers naast elkaar, daarboven 4 bekers op een rij, daar boven 3 net zo lang tot je van bovenaf een piramide ziet. Deze piramide plaats je ook aan de andere kant van de tafel. De bedoeling is om de pingpongbal in de beker van de ander te gooien, zodat het team aan de overkant moet drinken. Het leukste is om hiervoor een lange tafel te hebben. Daar wordt het veel uitdagender van. We raden aan om een eettafel op maat te laten maken zodat je precies de goede tafel heb voor het spelletje. Draai wat muziek, regel snacks en je feest is compleet!

Gourmetten

Wie zegt dat gourmetten alleen maar met kerst moet? Jij hebt controle over je eigen leven. Trommel al je vrienden bij elkaar en ga lekker een avondje gourmetten. In de zomer is het erg warm, dus we raden aan om een goede airco aan te zetten tegen de hitte en een raampje open te doen tegen de blauwe rook. Na het gourmetten kun je de tafel natuurlijk altijd nog naar buiten verplaatsen voor een potje beerpong!

Zwemfeestje

Tuin of geen tuin. Een zwemfeestje moet toch wel minstens een keer mogelijk zijn in de zomer! Koop een zwembad voor je tuin, verzamel al je vrienden, zet de muziek aan en vier een echte poolparty in je eigen achtertuin! Dit idee werkt ook in het openbaar. Zoek online de dichtstbijzijnde plas of meer en verzamel daar. Op de markt zijn vele muziekboxjes te vinden die nat mogen worden en je gemakkelijk mee kunt nemen. Let er alleen wel een beetje op dat je niet op een plek gaat staan waar mensen komen voor hun rust. Kies een wat afgelegen plekje of organiseer het feestje op een tijdstip dat iedereen weg is. 

Zoals je ziet: er zijn genoeg opties. Welk feestje ga jij als eerste organiseren?

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden